dijous, 21 de gener del 2016

VIII Jornades de l'Associació Catalana de GeoGebra

VIII Jornades de l'Associació Catalana de GeoGebra
Acostem (més) el GeoGebra a l'aula
19 i 20 de febrer de 2016
Activitat reconeguda pel Departament d'Ensenyament amb data 16/12/2015 i codi REC0010475

Universitat Pompeu Fabra
Campus de la Ciutadella. Barcelona
com arribar-hi​
Formulari d'inscripció: http://acgeogebra.cat/seminari16/index.htm

Com podràs veure el el programa provisional que t'adjuntem, aquesta vegada hem canviat algunes coses respecte a les Jornades anteriors.

  • Volem fomentar (més) l'ús del GeoGebra a l'aula, com una eina habitual, de manera que per l'alumnat sigui molt natural accedir-hi. La presència de les versions per a Tablets i Smartphones, ja totalment operatives, ha d'ajudar a aconseguir-ho.
  • Comptem amb la presència de dos experts amb l'ús del GeoGebra a l'aula, en Manuel Sada (divendres) i la Cecília Calvo (dissabte) que ens presentaran una sèrie recursos didàctics concrets per aplicar a les classes.
  • Volem que el professorat de primària s'incorpori cada vegada més als usuaris del GeoGebra. Per això hem seleccionat alguns temes que poden ser més del seu interès.
  • A més de les comunicacions d'experiències d'aula que esperem que ens presenteu , volem fomentar també la presentació de treballs de recerca per part de l'alumnat de Batxillerat que hagi fet servir el GeoGebra en la seva tasca. Per això, obrim aquesta opció en el formulari d'inscripció.
  • Enguany, a més, fem l'oferta de tallers de diferents aplicacions del GeoGebra, de manera que cadascun dels participants pugui participar en dos tallers diferents, un per cada dia. Per motius d'infraestructura, necessitem que porteu el vostre portàtil amb la bateria prou carregada, tret dels que s'inscriguin en els tallers que estan assignats a l'aula d'informàtica.
  • Com a novetat, per a aquells de vosaltres que no pugueu assistir a les dues sessions de divendres i de dissabte, hem obert la possibilitat d'inscriure's només a una d'elles.

Esperem comptar amb la teva presència!​

Pep Bujosa
Associació Catalana del GeoGebra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada