dilluns, 11 de gener del 2016

THE FONIX 2016

S'ha convocat el "9è. Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya" (THE FONIX 2016), organitzat per International House Barcelona, la Fundació Catalana de l'Esplai i la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament.

El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

FASES DEL CONCURS:

Els enunciats de les proves consisteixen en una sèrie d’exercicis dins dels àmbits del vocabulari, comprensió lectora i expressió escrita, plantejats de forma distesa i dins d‘un ambient de col·laboració, al llarg de tres fases:

FASE LOCAL: Prova a dins dels mateixos centres educatius.
FASE TERRITORIAL: Prova amb els representants escollits pels centres, agrupats per territoris (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona).
FASE FINAL: Prova final absoluta amb els guanyadors de cada territori.

La participació en el concurs és totalment gratuïta i no suposa cap tipus de desemborsament monetari. Les inscripcions les han de realitzar els centres educatius, mitjançant un responsable del centre designat (normalment un dels professors d’anglès) que s’encarregarà d’organitzar la Prova Local al seu centre.

DESTINATARIS DEL CONCURS:

El concurs s’adreça a tots els alumnes de qualsevol centre educatiu de l’ensenyament reglat amb seu a Catalunya (exceptuant els centres estrangers, la llengua d'ensenyament vehicular dels quals, sigui l'anglès): des de 5è de Primària fins a 2n de BATXILLERAT o Grau Superior de Cicles Formatius. També hi ha un apartat per a alumnes dels Centres de Formació d'Adults (de 18 a 30 anys)

DATES D'INSCRIPCIÓ I DE LES PROVES: 
9 de novembre de 2015 a 15 de gener de 2016: Inscripció de centres que vulguin participar, amb el formulari de registre.
Podeu trobar tota la informació a   http://the-fonix.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada