dimarts, 17 de març de 2015

VIII Jornada: el còmic, una eina pedagògica

33 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

VIII jornada: El còmic, una eina pedagògica  Més informació

Premi Escola, agricultura i alimentació ecològica

Fins el 7 d'abril és oberta la convocatòria del Premi Escola, agricultura i alimentació ecològica. 
 
Trobareu més informació d'aquesta convocatòria a les següents pàgines web:

 

Inici campanya SOM AIGUA

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament en col·laboració amb l’ONG Enginyeria Sense Fronteres i els ajuntaments que formen part del Grup Aigua, estan impulsant la campanya SOM AIGUA ( http://www.somaigua.cat/ ). 
 
L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès forma part d’aquest grup de municipis i ha decidit posar en marxa a la Vila, diverses activitats en el marc d’aquesta campanya, amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar la població sobre la importància de l’aigua, de la seva consideració com a Dret Humà, de la seva gestió, de la necessitat d’un ús racional i responsable i de la magnitud de les accions de la cooperació internacional per la millora de la situació al conjunt del planeta.
 
La Campanya s’inicia a Vilafranca, a finals de març, tenint en compte que el 22 de març està reconegut per les Nacions Unides com el Dia Mundial de l’Aigua.
 
Concretament el proper 26 de març, a les 18:30 a la Sala d’Actes de l’Escorxador el primer acte de la campanya SOM AIGUA a la vila serà la presentació del Vídeo “Memòria Líquida a Vilafranca”. Aquest breu document audiovisual recull el testimoni de diferents persones que recorden les característiques de l’accés a l’aigua a la seva infància o joventut. El vídeo constitueix un primer material de la campanya a Vilafranca, produït expressament per a la seva difusió en diversos centres i col·lectius locals. L’acte comptarà amb la presència del Regidor de Solidaritat i Cooperació Raimon Gusi i representants dels Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, de l’ONG Enginyeria Sense Fronteres i dels Casals d’Avis que han participat en el vídeo.
 

150 anys del ferrocarril de Tarragona - Martorell