divendres, 20 de novembre del 2015

Seminari de Biblioteca Escolar Marta Mata

Per a les persones responsables de les biblioteques i per als docents.

Després de 15 anys de treball continuat, les persones que integrem el Seminari de Biblioteca Escolar Marta Mata hem decidit canviar el format de trobades quinzenals i hem optat per programar una activitat per a cada trimestre oberta a tota la comunitat educativa.  La  nostra  intenció  és continuar treballant per donar suport a les biblioteques escolars i a la lectura.

Així, proposem les activitats que detallem a continuació.
  • Primer trimestre: Visita guiada a la biblioteca de l’Escola Pompeu Fabra de Cunit. Serà el dijous 26 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda. Per preveure l’assistència cal que enviïs un correu, com a màxim el dimarts 24, a l’adreça biblcurto@fundaciomartamata.org indicant el teu nom i cognoms i el centre on treballes.
  • Segon trimestre: Xerrada a càrrec de Daniel Cassany i Comas, lingüista expert i autor de diversos llibres relacionats amb la lectura i l’escriptura. Serà el dijous 25 de febrer de 2016, a 2/4 de 6 de la tarda, a Saifores. Més endavant, en rebreu més informació.
  • Tercer trimestre: Intercanvi d’experiències al voltant de les biblioteques escolars de tots els nivells, les biblioteques públiques i la lectura. Serà a Saifores, a finals de juny de 2016. A l’inici del segon trimestre rebreu les pautes per participar en aquesta activitat.
Iniciem un nou camí amb il·lusió renovada. Tant de bo l’encertem, i les activitats que programem us engresquin en el vostre treball diari a l’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada