dilluns, 9 de novembre del 2015

Consumòpolis11

L'Agència Catalana del Consum, juntament amb l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició i els organismes de consum d'altres comunitats autònomes, organitza el XI Concurs Escolar sobre el "Consum Responsable: Tu consumeixes: ho fan igual a tot arreu?" ? (Consumòpolis11) adreçat als alumnes del Cicle Superior d’Educació Primària i als alumnes d’Educació Secundària.

Aquest concurs escolar, organitzat a Catalunya per l’Agència Catalana del Consum, pretén fomentar la participació dels centres educatius, a través del professorat i de l'alumnat, en activitats relacionades amb l'educació del consum per així sensibilitzar els escolars de la importància que té realitzar els actes de consum de forma conscient, crítica, solidària i responsable.


En aquest concurs els equips participants han de dur a terme dos tipus d’activitats:


  • El primer nivell consisteix en unes proves de caràcter pedagògic i lúdic que cal resoldre dins d'un joc interactiu que trobareu al web del concurs (http://www.consumopolis.es).
  • El segon, en un treball en equip consistent en la realització d'un vídeo en què es compari la forma de consumir segons la realitat de dues tradicions culturals diferents. La durada no serà superior a un minut.
L’equip guanyador del primer premi de cadascuna de les categories passarà a la fase estatal del concurs, com a representant de Catalunya.

Els terminis són els següents:

1. Inscripcions des del 9 d'octubre fins al 18 de desembre de 2015
2. Participació en la primera fase des del 18 d'octubre de 2015 fins al 18 de gener de 2016
3. Elaboració del vídeo fins al 7 de març de 2016
4. Presentació de la sol•licitud de participació de l'1 al 15 de març de 2016
 
Per a més informació vegeu:                
http://www.consum.cat/escola_de_consum/concurs_escolar/index.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada