divendres, 25 de setembre del 2015

Programa de formació científica, tecnològica i matemàtica (CTM)

El "Programa de formació científica, tecnològica i matemàtica (CTM)" tindrà lloc durant el curs 2015 - 2016 a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

El programa té com a finalitat afavorir la formació científica, tecnològica, matemàtica i didàctica del professorat i per dur-lo a terme compta amb la col·laboració d’institucions i entitats que es dediquen a la recerca i a la comunicació científica, tecnològica i matemàtica.

Aquest programa s'adreça al professorat d’educació secundària dels àmbits de la ciència, la tecnologia i les matemàtiques disposat a posar la formació rebuda al servei del centre, amb la finalitat d’aplicar-la a l’aula i millorar els resultats de l’alumnat.

Les persones i centres participants en aquesta formació tindran accés al Programa de suport a la realització de treballs de recerca d’alumnat de batxillerat en col·laboració amb personal investigador d’entitats de recerca.
L'activitat té una durada de 40 hores distribuïdes en 14 hores d’activitats comunes presencials, 14 hores d’activitats optatives presencials i 12 hores per al treball personal i de centre no presencials. Aquestes hores han de servir també per al disseny, l'experimentació i l'avaluació d’una activitat a l’aula. 


La INSCRIPCIÓ  es pot realitzar fins al 27 de setembre i la consulta d'assignacions serà el 9 d'octubre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada