divendres, 25 de setembre del 2015

BOSC DELS COMS

Albert Criado, mestre de Primària i realitzador de recursos digitals educatius des de fa molts anys. Especialitzat en la realització de vídeos i interactius per a les escoles. Fa tres anys va iniciar un nou projecte per a les escoles: el Bosc dels Coms
Es tracta d'un projecte basat en vídeos educatius que ha iniciat en l'àrea de Matemàtiques. Juntament amb un grup de titellaires i actors de teatre infantil s'han creat uns personatges ( la Zina i el Doctor Pi) que presenten els diferents temes del currículum d'una forma amena i recolzada amb imatges. 
Actualment tenen fets 88 vídeos que corresponen a tot l'àmbit de Geometria dels Cicles Inicial i Mitjà de Primària. Estan fets en Català i Castellà. El projecte es presenta en un espai multi plataforma i s'inicia d'una manera gratuita fins que es pugui fer una difusió i posicionament a la xarxa. Podeu trobar el projecte en aquests espais:
BOSC DELS COMS DE Youtube
Usuari amb quasi 100 vídeos en Català i Castellà. On us podeu subscriure fàcilment si abans inicieu sessió a Youtube. Ho podeu fer amb l'usuari de la Xtec o qualsevol gmail. Així hi podreu tenir accés des de qualsevol ordinador només iniciant sessió de youtube. 

Mydocumenta BOSC DELS COMS http://www.boscdelscoms.mydocumenta.com/
Mydocumenta es una plataforma multimèdia pensada per a fer presentacions tipus murals digitals, es una eina amb moltes possibilitats i que moltes escoles han comprat. Us podeu subscriure gratis i podeu accedir a un entorn preparat per a Pissarres digitals i Tablets ( properament) . A mydocumenta podeu trobar tots els continguts de Geometria de CI i CM en 44 lliçons, amb vídeos fotografies i algunes amb recursos. Només està disponible en Català

iBooks EL BOSQUE DE LOS COMOS.
Es un llibre digital sobre les figures planes a Cicle Mitjà i està fet per a Ipad. També es pot baixar gratuïtament. Està en Castellà i properament estarà en Català.

Bloc del projecte: bocdelscoms.com
On podeu trobar tots els enllaços i novetats del projecte.

A banda de presentar el Bosc dels Coms als centres, s'ofereix la possibilitat de presentar els recursos que estan relacionats amb aquest com són Mydocumenta i Youtube com a recurs educatiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada