dimecres, 17 de juny del 2015

Projecte GUANYA'DORS

Aplicació per a Estudiants de Secundària i Batxillerat

Recentment hem desenvolupat una aplicació mòbil per als centres docents de Catalunya amb una temàtica enfocada al mobile learning. Aquesta APP a mitjançant una mecànica de joc ofereix a l'alumne la possibilitat de respondre preguntes de les diverses assignatures del seu curs. Els professors gaudeixen d'una plataforma de monitorització dels alumnes on poden personalitzar les activitats i preguntes que respondran en el joc. L'aplicació Guanyad'ors-SIC pot generar preguntes tipus test, amb imatges i so*. La finalitat és poder englobar totes les necessitats diferents de les assignatures que es poden cursar. Els alumnes lluny de sentir una prohibició sobre un dispositiu que es part de la seva vida quotidiana tenen una oportunitat per descobrir aquesta aplicació com una eina educativa de la que en poden treure un profit immediat.
 
Volem destacar la implantació de l'aplicació Guanyad'ors-SIC al centre IES Eugeni d'Ors (SIC-Guanyadors) on a més de beneficis educatius ofereix una promoció molt positiva del centre a tota la comarca. La repercussió que ha tingut en els mitjans de comunicació per la seva innovació en les tècniques educatives ha despertat l'interès dels pares que valoren molt positivament la adaptació dels centres a les noves tecnologies.
 
Actualment podem oferir l'aplicació en diferents plataformes mòbils (Android/Iphone). Quedem a la vostra disposició per respondre dubtes i facilitats tota la informació necessària. Si ho desitja, podem concretar una visita/Demostració per respondre a les seves preguntes. Pot posar-se en contacte amb nosaltres responent aquest correu 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada