dimecres, 15 d’abril del 2015

IV Jornada d'Inclusió digital

Amb el lema Mou-te! Personalitza l'aprenentatge!, el proper dissabte 23 de maig tindrà lloc a la Pobla de Mafumet (Tarragona) la IV Jornada d’inclusió digital, oberta a professors, educadors, professionals de serveis educatius i persones interessades en l'educació.

En aquesta trobada, volem generar un espai de relació, reflexió i debat on compatir i descobrir idees que ens ajudin a oferir una atenció més personalitzada als estudiants.

La jornada s'iniciarà amb una conferència a càrrec d'Andrea de Pascual que ens permetrà centrar el tema de la personalització i aturar-nos a pensar en el disseny d'entorns d'aprenentatge que promoguin contextos i estratègies flexibles per implicar i satisfer les necessitats del major nombre d'aprenents.

I com pensem que aprenem a través de l'acció... us volem engrescar a participar activament en diferents espais d'aprenentatge per...

- oferir ajuts en la planificació

- promoure el compromís dels alumnes flexibilitzant el temps, oferint suports, ...

- facilitar múltiples mitjans d'expressió

- ...

Treballant en col.laboració i aprofitant el potencial de les tecnologies, ens proposem obrir noves vies a la participació i l'aprenentatge de tots i totes.

Ens agradaria ser capaços de transmetre-us la il·lusió necessària per animar-vos a venir a compartir i aprendre entre tots. Us agrairem feu difusió de la jornada a qui creieu que li pot interessar.

Aquesta IV Jornada d’inclusió digital és organitzada pels Serveis Territorials a Tarragona, la Direcció General d’Educació Infantil i Primària i l'Àrea de Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement, amb la col.laboració del programa mSchools, la fundació Mobile World Capital i l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet (Tarragona).

Per més informació i per inscriure’s visiteu la pàgina de la Jornada:
http://blocs.xtec.cat/jornadainclusiodigital/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada