dijous, 22 de maig del 2014

Informacions Servei de Llengües Estrangeres 21.05.2014


FORMACIÓ
  • Màster en Llengües Aplicades: Des de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida, ens fan arribar informació sobre un màster en línia al voltant de l'Ensenyament i aprenentatge de llengües en entorns multilingües i la Mediació lingüística en empreses i institucions. El correu de contacte és coordmla@lletres.udl.cat i la  informació la trobareu a:

INFORMACIÓ
  • Programa de inmersión lingüística de otoño: s'ha publicat al BOE la convocatòria de les colònies d'immersió lingüística del Ministeri. Es tracta d'ajudes per a grups d'alumnes de 6è de primària i 2n de l'ESO (els que enguany cursen 5è de primària i 1r de l'ESO) per anar de colònies d'immersió en llengua anglesa a diferents llocs de l'estat espanyol. Es tracta d'unes ajudes adreçades tant a centres públics com concertats, acompanyats de dos docents del centre. El termini de sol·licitud finalitza el dia 5 de juny.Trobareu els detalls a l'adreça adjunta, però també ho trobareu al Portal de Centres del Departament.

    http://www.boe.es/boe/dias/2014/05/19/pdfs/BOE-A-2014-5305.pdf
RECURSOS
  • https://www.pinterest.com/patsitges/boards/: Finalment, us recomano un espai web Pinterest molt interessant, el de la Patrícia Meneses de l'Escola Esteve Barrachina de Sitges, que imparteix plàstica en anglès des de fa molts cursos. Hi té referenciats molts materials de plàstica que us poden ser de gran ajut.
  • http://lyricstraining.com/: Es tracta d'una pàgina web molt interessant per completar les lletres de les cançons a mesura que sonen, i s'atura si cal temps per pensar o escriure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada