dijous, 16 de gener del 2014

Mostra de dibuix escolar Bombers en acció


Organitza: Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments. Departament d’Interior. Generalitat de Catalunya.
Col·labora: CRP de l’Alt Penedès
                                               BASES
PARTICIPANTS: adreçat a l’alumnat de CI i CM de Primària dels centres educatius de l’Alt Penedès. El dibuix s’ha de fer en grup (màxim 3 alumnes). Cal confirmar la participació abans del 30 de gener al CRP de l’Alt Penedès.
TEMÀTICA: dibuixar un equip de bombers realitzant una de les seves tasques habituals: incendis forestals, incendis d’edificis, accidents de trànsit, salvament de persones i animals, rescats a les muntanyes, inundacions...
Abans de fer el dibuix aconsellem comentar i debatre les tasques pròpies del cos de bombers.
FORMAT: paper DIN A-3
TÈCNICA LLIURE: aquarel·les, llapis, ceres, retoladors, collage, … Es valorarà tant la riquesa en els treballs com l’aplicació de la tècnica plàstica.
PRESENTACIÓ I TERMINI: els dibuixos s’han de presentar al CRP de l’Alt Penedès fins el 14 de febrer  de 2014. Al revers s’indicaran els noms i cognoms dels alumnes i del mestr@ responsable, curs, cicle, centre i localitat.
JURAT: estarà format per representants de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments; del Servei Educatiu de l’Alt Penedès; per il·lustradors del setmanari El 3 de Vuit i de l’estudi gràfic Ladissenyadora i per  Miquel Peguera, pintor penedesenc. La decisió del jurat serà irrevocable. Participar en aquesta mostra implica l’acceptació d’aquestes bases.
PREMIS: es lliuraran 3 premis per cicle. Els guanyadors/es rebran un diploma.
Totes les escoles participants que ho sol·licitin rebran per part dels bombers una jornada de prevenció de riscos i demostracions pràctiques dels seus equipaments. I també un record de la participació a la Mostra.
Els premis es lliuraran el 7 de març de 2014 a Vilafranca del Penedès en l’acte de lliurament de distincions del cos de Bombers. Al vestíbul de l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer es farà l’exposició del 7 al 30 de març, de la mostra dels treballs participants. També es podran visualitzar al web del Servei Educatiu de l’Alt Penedès.
Per més informació al CRP de l’Alt Penedès.      crp-altpenedes@xtec.cat
Vilafranca del Penedès, 10 de gener de 2014  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada