dimarts, 14 de gener del 2014

Informacions del Servei de Llengües Estrangeres gener 2014

FORMACIÓ
  • Jornades APAC: Us recordem que les jornades de l'APAC (Associació de professors i professores d'anglès de Catalunya) tindran lloc enguany els dies 20, 21 i 22 de febrer a la UPF a Barcelona. Ja us hi podeu inscriure i veure el pre-programa. Com a aspecte a ressaltar, hi veureu diverses presentacions al voltant de l'ensenyament de l'anglès a la FP.
  • Cursos plataforma Educa: comença la inscripció als cursos en línia organitzats per aquesta plataforma, formada majoritàriament per docents amb llarga experiència. N'hi ha d'adreçats, entre d'altres, a docents de llengua anglesa:   http://www.plataformaeduca.es/
INFORMACIÓ
  • El període de sol·licitud d'auxiliar de conversa en llengua estrangera ja és obert i finalitza el 31 de gener. Us recomanem que tingueu present els criteris d'adjudicació dels mateixos abans de decidir si voleu fer-ne la sol·licitud. Tota la informació la trobareu a:

RECURSOS
  • Recursos per a impartir l'anglès a l'ed infantil: Hem trobat un parell de pàgines que ens han semblat molt completes per donar suport a l'ensenyament de l'anglès a l'EI:
 
  • 150 herramientas gratuitas para crear materiales didácticos en línea: Un blog que ha endreçat de manera clara i entenedora molts recursos per crear materials en línia i que alguns es poden crear en llengua anglesa, francesa, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada