dilluns, 11 de novembre del 2013

Documental i xerrada al Casal


Des de fa dos mesos la nostra entitat acull el cicle EL DOCUMENTAL DEL MES a l’Alt Penedès i aquest mes de novembre, el documental porta per títol APPOVED FOR ADOPTION i tracta l’adopció des de la perspectiva de l’infant.

També des de l’inici del cicle, acompanyem el documental amb alguna xerrada relacionada amb el tema central del documental i en aquesta ocasió hem convidat a fer una xerrada sobre l’adopció i l‘aprenentatge a la psicopedagoga i logopeda especialitzada en dificultats d’aprenentatge i llenguatge, Mireia Sala.

Us incloem la informació de la xerrada, tot convidant-vos a acompanyar-nos-hi. 

XERRADA
REPTES QUE HAN DE SUPERAR ELS NENS ADOPTATS A L’ESCOLA
 
Coincidint amb la projecció del documental APPROVED FOR ADOPTION, hem cregut interessant organitzar una xerrada relacionada amb l’eix central del documental, l’adopció. La xerrada anirà a càrrec de Mireia Sala,  psicopedagoga i logopeda especialitzada en dificultats d’aprenentatge i llenguatge.  

Actualment, els nostres escolars han de ser capaços d’assimilar molt ràpidament una gran quantitat d’informació i generar més i millors idees per ser innovadors en un futur pròxim. Tot això comporta un currículum dens en continguts i molts nens no se senten implicats en el procés. Aquesta pressió acadèmica no afavoreix que, nens que han patit privacions inicials a nivell nutricional, sensorial, relacional i afectiu, puguin recuperar i reconstruir buits en el seu procés maduratiu i viure l’aprenentatge des de la motivació i no des de l’estrès i la frustració continua. 
 
Aquesta xerrada té com a objectiu donar a conèixer i sensibilitzar a l’entorn familiar i escolar, respecte com els estats de carència dels primers anys de vida, poden afectar al desenvolupament de les competències necessàries per un bon funcionament acadèmic.


..............................................................................

DISSABTE 16 DE NOVEMBRE, 19.30H
TEATRE CASAL

Gratuït i obert a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada