dimecres, 20 de novembre del 2013

Congrés Internacional de Lideratge per a l’Aprenentatge - 4 i 5 de desembre de 2013

Si no pots veure aquest butlletí fes clic aquí
 
Fundació Jaume Bofill
 
FacebookTwitterYoutube
 

CONGRÉS INTERNACIONAL DE LIDERATGE PER A L’APRENENTATGE
Liderar per aprendre
4 i 5 de desembre 2013
Caixafòrum de Barcelona
Liderar per aprendre
La Fundació Jaume Bofill us convida a aquest congrés emmarcat en el projecte "Entorns d'Aprenentatge Innovadors" de l’OCDE, un espai per compartir reflexió i experiències de lideratge que han donat lloc a innovacions educatives en diferents entorns d'aprenentatge. Una trobada que reunirà experts en educació, representants de fundacions, personalitats del món educatiu, líders d’escoles i centres d’educació superior innovadors i responsables en matèria de polítiques educatives de Catalunya i d’arreu del món.

El debat

- Per què hem de centrar-nos a proporcionar lideratge per a l’aprenentatge? Per què és important fer-ho?

- Com podem situar l’aprenentatge en l’eix central de les escoles, dels diferents entorns d’aprenentatge i de l’agenda de tots els líders de l’educació?

- Quin és el paper del lideratge en la innovació i el canvi educatius?

- Com enfortir el lideratge creant xarxes d’innovació i aprenentatge de qualitat

Els experts internacionals

Participaran com a ponents nombrosos experts en canvi i innovació educatives del panorama internacional. Entre ells, John MacBeath (Regne Unit), David Istance (França), James Spillane (EUA), Clive Dimmock (Singapur), Louise Stoll (Regne Unit), Roser Salavert i Aleesha Taylor (EUA), Valerie Hannon (Regne Unit), Anthony Mackay i Dahle Suggett (Austràlia), Judy Halbert, Linda Kaser i Kim Bater (Canadà), Lone Lønne Christiansen i Per Tronsmo (Noruega), Susanne Owen (Austràlia), Dorit Tubin (Israel), Tanja Westfall-Greiter (Àustria), Edward Mosuwe i Lynn van der Elst (Sudàfrica), Mats Ekholm (Suècia), Georgio Ostinelli (Suïssa), Jackie Talbot (Nova Zelanda), Gesa van den Broek (Holanda), Anne Sliwka (Alemània), Petra Packalen (Finlàndia), Gaëlle Chapelle (Valònia, Bèlgica) i Lene Friis (Dinamarca).

El format

Les persones participants podran assistir a diferents plenàries, sessions paral·leles,workshops, taules rodones i master classes.
L’assistència al congrés pot ser presencial i via streaming. Si no hi podeu assistir, les sessions es transmetran en directe a través del web de la Fundació Jaume Bofill. 

Les publicacions

Al Congrés es presentaran dos informes en català sobre lideratge per a l’aprenentatge amb què s’obsequiarà els assistents i que es podran descarregar del web de la Fundació Jaume Bofill.
També es farà el llançament mundial de l’informe publicat conjuntament per l’OCDE i la Fundació Jaume Bofill: Educational Research and Innovation: Leadership for 21st Century Learning (properament disponible en el web de l’OCDE). 
Inscriu-te al debat
Més informació del congrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada