diumenge, 6 d’octubre del 2013

Inscripcions al projecte Fòrmula Jove

"El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès junt amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya impulsen una segona edició del Projecte fórmula jove, després de l’èxit de la primera edició. L’edició d’enguany també compta amb el suport de la Gerència de Serveis d’Igualtat i Ciutadania de l’Àrea d’Atenció a les persones de la Diputació de Barcelona, aquest suport ha permès duplicar les places de la passada edició, passant de 15 a 30 places disponibles.
 
Es tracta d’una formació teòrico-pràctica adreçada a persones joves de la comarca que tinguin entre 18 i 24 anys d’edat i que actualment no estudien ni treballen. 
La formació inclou tres mòduls amb el món vitivinícola. Els mòduls formatius tenen una durada total de 200 hores i els joves que acabin la formació tindran 4 acreditacions de formació: Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació(certificat ACTIC), com a peons auxiliars agrícoles (vinya i també olivera) i en la conducció de tractor i toro.
L’aprenentatge és fonamentalment pràctic i inclou el coneixement de l'entorn i la inserció laboral, la formació en un ofici com a auxiliar agrícola i 70 hores de pràctiques amb empreses del sector. A més, es faran tutories grupals i individualitzades.

La formació teòrica especialitzada s’impartirà a l’Escola Mercè Rossell i Domènech, de Sant Sadurní. La resta de sessions es faran al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i comptaran amb la col·laboració de diferents professionals i institucions de la comarca.

Durant el mes d’octubre es faran entrevistes de selecció. 
Es preveu que el curs serà de novembre de 2013 a abril de 2014 aproximadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada