dilluns, 30 de setembre del 2013

Itineraris de lectura

A l'atenció del PROFESSORAT DE LLENGUA I LITERATURA

La campanya ITINERARIS DE LECTURA, de la Institució de les Lletres Catalanes, que subvenciona la presència d'escriptors i escriptores als centres educatius per organitzar col·loquis amb l'alumnat, mitjançant un conveni amb el Departament d'Ensenyament, és oberta per al curs 2013-2014.

En un replanteig sense precedents, aquest curs s'han incorporat als Itineraris de Lectura fins a 214 autors. Les sol·licituds es tanquen el 31 d'OCTUBRE del 2013.

La campanya és exclusiva i gratuïta per als centres educatius de primària i secundària. Recordeu, però, que té un nombre de sessions limitat per autor i centre, que es completen rigorosament per ordre de demanda, subjecte sempre al pressupost. Si hi esteu interessats, doncs, la recomanació és que, si no ho l'heu feta, feu la sol·licitud amb temps.  Més informació


Quan connecteu amb l'aplicació telemàtica de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), es imprescindible que, per tramitar la sol·licitud, us identifiqueu amb el codi d'usuari i el password del vostre centre, que teniu assignat pel Departament d'Ensenyament.

(D'altra banda, us recordem que la Generalitat de Catalunya ha exclòs del programa de reutilització dels llibres de text, el llibre literari o de lectura i que des de la Institució de les Lletres Catalanes es recomana que el professorat convidi l'alumnat a tenir el seu propi llibre delectura per tal d’incentivar la progressiva construcció d’una biblioteca personal.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada