diumenge, 8 de setembre del 2013

Exposició #DretsCompartits. Visites guiades

L’exposició #DretsCompartits que es podrà visitar del 18 (tarda) al 26 de setembre al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès.
 
Aquesta exposició forma part de les activitats de sensibilització sobre la Unió Europea que planifica periòdicament l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, mitjançant el Servei de Relacions Internacionals.
 
La Unió Europea commemora aquest 2013, l’Any Europeu dels Ciutadans, en complir-se 20 anys de l’entrada en vigor del Tractat de Maastricht que va establir la ciutadania de la Unió Europea.
 
En el marc d’aquesta commemoració, la Representació de la Comissió Europea a BCN ha organitzat una exposició que fa un recorregut pels drets que tenim com a ciutadans de la UE, els drets fonamentals i d’altres que la Unió ha legislat per al de protegir-nos tant quan som al nostre país com quan ens desplacem o residim a fora.
 
Aquesta exposició podria ser una bona eina pedagògica per tal de donar a conèixer els drets entre l’alumnat de Vilafranca, amb la possibilitat de fer una visita guiada.
 
 
Més informació:
Servei de Relacions Internacionals
Ajuntament de Vilafranca del Penedés
938180137
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada