divendres, 21 de juny del 2013

Informacions del Servei de Llengües Estrangeres (juny 2013)


Una demanda d'un institut de l'acadèmia d'Orleans-Tours a França (le collège Stalingrad, de Saint-Pierre des Corps, a prop de Tours) que busca un centre soci català, per fer un projecte conjunt amb alumnes de 13 a 15 anys. Seria un intercanvi amb mobilitat, per 48 alumnes, o potser  menys per començar.
Quant a la formació, s'ha publicat al DOGC a quines EOI hi haurà grups de 6è (C1 del MECR) el proper curs. Podeu consultar-ho a:

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6395/1304488.pdf

Pels que feu ciències en anglès, un excel·lent bloc que ens ha arribat d'on podeu treure bones idees per treballar aquesta àrea des del punt de vista interpretatiu:
http://cienciescolonia.blogspot.com.es/

A la Universitat de Lleida han organitzat un màster en línia en llengües aplicades. La informació la trobareu a:
http://www.llenguesaplicades.udl.cat/
Arran d'un grup de treball de mestres d'anglès, el Centre de Professorat de Palma va publicar unes proves de competència lingüística que potser us poden servir de model. Tingueu present que ja tenen uns anys:

http://weib.caib.es/Recursos/avaluacio_destreses_angles/inici_.htm

Pels d'anglès a secundària, un webquest per treballar amb els vostres alumnes sobre Liverpool:
https://sites.google.com/site/triptoliverpool/home

La International Association of Teachers of English as a Foreign Language (IATFL) té una pàgina on recull un llistat de possibles beques per docents d'aquesta llengua:
http://www.iatefl.org/information/list-of-scholarships
A la següent pàgina trobareu algunes informacions sobre concursos diversos als quals podeu presentar els vostres alumnes, entre ells un de curtmetratges per alumnes de 4t d'ESO i Batxillerat (el termini acaba el proper dilluns!):

http://www.xtec.cat/web/projectes/llengues/llenguaanglesa

Us passo notificació del programa Pestalozzi de formació a l'estranger organitzat per la Unió Europea. Hi ha finançament per les persones seleccionades, d'acord amb la informació que es recull en els documents del web de referència que us adjuntem a sota:
Una pàgina amb molts exemples de jocs de taula amb diferents objectius:

I per acabar, una pàgina més aviat curiosa on podem trobar com es pronuncien moltíssimes paraules en moltes llengües diferents:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada