dimecres, 29 de maig del 2013

L’escola Sant Josep guanya el concurs Euroscola a Catalunya

El proper 21 de juny un grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Sant Josep es desplaçaran a l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona per tal de recollir el premi com a guanyadors a Catalunya del concurs Euroscola.

Euroscola és el concurs escolar organitzat per l'Oficina d'Informació del Parlament Europeu a Espanya que té com a objectius fomentar l'ús d'Internet i de les noves tecnologies com a eines educatives, apropar la UE als joves millorant-ne el coneixement, i fomentar també l'aprenentatge de llengües europees, essencial per aconseguir una Europa unida. Per això el joc es desenvolupa en tres versions lingüístiques: castellà, català i anglès. Els participants poden optar per concursar en qualsevol d'aquestes tres llengües. 
La participació al concurs es va traduir en la posada en marxa d'
aquest blog i en la realització d'un conjunt d'activitats, adaptat als diferents nivells educatius, que es van dur a terme el passat 9 de maig, Dia d'Europa. 
Per a més informació sobre els guanyadors i premis del concurs Euroscola es pot consultar
aquest enllaç.
La participació al concurs va sorgir arran de les informacions que el Servei de Relacions Internacionals de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès facilita periòdicament als centres escolars sobre la Unió Europea. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada