divendres, 12 d’abril del 2013

Presentació del llibre Misteri sota la plaça

Editorial ANDANA

Us convida a la presentació del llibre
Misteri sota la plaça
de l’autor Jordi Manyà
A càrrec de Josep Maria Verge, professor de l’escola Font-rúbia
i autor de diverses guies de lectura.
L’acte tindrà lloc dissabte 20 de d’abril, a les 7 de la tarda,
a l’Auditori del VINSEUM. Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.
(Plaça Jaume I, 1 - 08720 Vilafranca del Penedès)
Abril de 2013

“Misteri sota la plaça”
de Jordi Manyà
Resum de l'argument
Un grup d’estudiants de secundària salva de morir ofegat un famós arqueòleg americà, que s’està al Penedès per fer un estudi de dos establiments de l'orde dels Hospitalers: l'ermita de S. Valentí de les Cabanyes i l’església de S. Joan de Vilafranca.
Algú ha intentat matar-lo i, mentre es recupera, dos nois del grup: la Muntsa i el Roger aniran seguint diferents pistes, que els portaran a conèixer l'arqueòloga vilafranquina Caterina Cantí i a fer un gran descobriment arqueològic dins la capella de S. Joan, que havia format part de l'antic convent de la Comanda de l'orde de l’Hospital de Sant Joan.
Els protagonistes es mouen per escenaris tan coneguts com són les dues esglésies abans esmentades, la cova de la Guineu i la font de Llinars a la serra de Font-rubí; la Biblioteca Torres i Bages, el campanar de Santa Maria i altres llocs de Vilafranca.
Gràcies a les pistes trobades i a la consulta de diferents documents principalment del llibre “La capella de Sant Joan” de Montserrat Miret, aconsegueixen desemmascarar els motius poc clars pels quals l'arqueòleg accidentat s'està al Penedès.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada