dijous, 4 d’abril del 2013

Món llibre 2013

Els propers dissabte 13 i diumenge 14 d'abril de 2013, en horari d'11 a 19.30 h, als espais del CCCB,  Pl. de Joan Coromines i MACBA, l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del servei de Biblioteques de Barcelona, el CCCB i el MACBA organitzen, un altre any, el Món Llibre, el festival de literatura per a nens i nenes. És la novena edició amb un munt d'activitats singulars i divertides concebudes per apropar els llibres als més petits amb la voluntat de despertar-los o fer-los créixer el gust per la lectura.
Més de quaranta-cinc editorials de literatura infantil i juvenil se sumen a aquesta iniciativa pionera, que també compta amb la col·laboració de les biblioteques barcelonines, de més de deu revistes, dels espais del CCCB i el MACBA, que obren les seves portes per a l'ocasió, així com de les dues llibreries (Laie i La Central) d'aquests dos centres culturals.
Món Llibre oferirà al llarg dels dos dies més de cent activitats que garanteixen l'accés a altres àrees del coneixement a través de la lectura.
Enguany també hi haurà instal·lacions poeticoliteràries de gran nivell i amb un espai dedicat a les aplicacions de contes per a tablets.
Una festa amb grans artistes, destacats autors i il·lustradors i homenatges als germans Grimm, Salvador Espriu, El Petit Princep i a Joana Raspall, entre d'altres.
El programa provisional el podeu consultar aquí.
L'entrada és lliure. Si véniu el dissabte a la tarda, em podreu trobar a l'espai "La ciutat dels llibres". M'agradarà saludar-vos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada