dimarts, 2 d’abril del 2013

Inscripció al Taller Obert: Entorn Personal d'Aprenentatge (PLE) i portafolis digital

Des de l'equip d'administració de la Xarxa docent us informem  que es troba obert el termini d’inscripció al taller obert: Entorn Personal d'Aprenentatge (PLE) i portafolis digital.
“Les persones participants en aquest taller construiran o milloraran un Entorn Personal d'Aprenentatge (PLE) integrant els recursos i serveis que ja utilitzen amb altres de nous, després de la seva identificació i anàlisi sobre la base de les necessitats personals de cada docent.”
A partir d’ara i fins el dia 14 d’abril de 2013 us podeu inscriure unint-vos al grup. La proposta concreta d'activitats i el seu plantejament es troben a un lloc web (site) al qual podeu accedir-hi clicant aquí.
El grup del Taller obert: Entorn Personal d'Aprenentatge (PLE) i portafolis digital que trobareu dins de la Xarxa docent passarà per les tres fases següents:
Fase d’inscripció. Des del 2 al 14 d’abril. En aquest període us podreu unir al grup del taller, presentar-vos a la resta de companys i companyes i començar a mirar els conceptes clau relacionats amb el taller.
Fase de treball intern. Des del 15 d’abril al 3 de maig restarà tancada la possibilitat d’unir-se al grup. La participació en converses només serà accessible a les persones que s’hi hagin unit al grup durant la fase d’inscripció.
Fase de participació oberta. Un cop finalitzat el taller, el 3 de maig, el grup restarà obert a la participació de tothom dins de la Xarxa docent però sense seguiment intensiu.

El taller es desenvoluparà utilitzant les eines de La meva XTEC, per la qual cosa necessitareu el vostre correu @xtec.cat per treballar amb documents compartits amb els altres membres del Taller obert.

Apunteu-vos-hi i animeu als vostres companys i companyes.

Salutacions cordials.
L’equip d’administració de la Xarxa docent

Visita Xarxa docent eduCAT 2.0 a: http://educat.xtec.cat/?xg_source=msg_mes_network
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada