dimarts, 2 d’abril del 2013

Informacions del Servei de Llengües Estrangeres (març)

Us fem arribar diverses propostes de formació, recursos, etc.

En primer lloc, dir-vos que el proper dijous 11 d'abril, de 16 a 19 hores, tindrà lloc a la Sala d'actes del Departament d'Ensenyament una trobada pedagògica CLIL a càrrec del Sr. Richard Bradley i organitzada per Trinity College London. Us adjuntem el resum del contingut de la formació.
Aquesta trobada està destinada a professorat AICLE en anglès i amb un nivell mínim B2. Si hi esteu interessats/es, podeu emplenar el següent formulari d'inscripció. Tingueu present que, degut al nombre limitat de places, l'admissió serà per ordre d'inscripció.


Després de Setmana Santa comencen els següents cursos de l'ICE de l'UAB Si us n'interessa cap consulteu el programa clicant a sobre del títol.
Pels que feu plàstica en anglès, potser us interessarà aquesta trobada d'Art. L'equip ICE Amb Sense. Art & Escola us proposa una trobada per reflexionar i debatre sobre el paper de l'art en els contextos educatius i com podem aprofitar-lo com a element motivador i creador de múltiples aprenentatges a l'escola. Per a més informació aneu a aquesta pàgina http://ice2.uab.cat/artescola/index.php
Pels que feu anglès a l'Educació Infantil, trobareu programacions d'activitats validades i de molta qualitat a la pàgina:

http://apliense.xtec.cat/arc/elements_didactics?body=&title=&field_autoria_value=boada

Us informem d'una botiga a Barcelona i online per adquirir materials didàctics molts interessants per ensenyar llengües estrangeres:

http://paradiseforeducators.com/index.php/
Quant a les convocatòries de llengües estrangeres que estan previstes per enguany, és ben probable que es publiquin els Ajuts a l'Aprenentatge Actiu d'Idiomes per secundària per centres públics i concertats i la de Subvencions a les Activitats Extraescolars en llengua estrangera per centres públics de primària, però no està previst que en surti cap més. Si teniu interès per alguna d'aquestes convocatòries, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. 

Finalment, hem rebut informació d'una Campanya de sensibilitzacio ecològica sense ànim de lucre, engegat des de la institució amb ADENA. Es tracta de que 1000 mestres catalans acceptin el repte i es comprometin a no fer servir 1 dia al mes fotocopies fins a finals de 2013 (clicant al botó verd que hi ha dins de  "accept this challenge").Aquesta acció és promoguda per International House, entre d'altres entitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada