dimarts, 30 d’abril del 2013

Butlletí de la Fundació Jaume Bofill (30/04/2013)


Debat d'Educació MacBeath

Dimarts vinent, 7 de maig de 2013, a les 18.30 hJohn MacBeath, professor emèrit de la Universitat de Cambridge parlarà sobreCol·laborar, innovar i liderar. El futur de la professió docent, en el marc de Debats d'Educació.

Perspectives

Dijous 23 de maig de 2013 a les 18.30h, al Cercle d'Economia de Barcelona (carrer Provença, 298), la Fundació Jaume Bofill i la Direcció d'Educació de l'OCDE presentaran el nou informe de l'OCDESinergies per millorar l'aprenentatge de l'alumnat. Una perspectiva internacional sobre avaluació.
L'avaluació s'utilitza com una eina per comprendre millor com aprenen els estudiants? Serveix per millorar l'ensenyament? Ofereix informació rellevant a pares, mares i societat en general? 
Entrada lliure. Només cal confirmar l'assistència.

Magnets

Aquest mes d'abril de 2013, s'ha presentat l'inici del programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu" en una roda de premsa en què van participar, entre altres, representants del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, de la Fundació Jaume Bofill, i de les institucions (MACBA, TV3 i Institut de Ciències del Mar) i escoles que participen en la fase pilot del programa (Josep M. de Sagarra, Eduard Marquina i Roser Capdevila).

Campanya

Seixanta agents educatius i polítics de la comunitat educativa catalana ens expliquen guines són per a ells les prioritats a què caldria fer front.
El recull de prioritats en càpsules d'un minut formen part de la "Campanya de les 60 veus per a les 3 prioritats de l'educació avui a Catalunya" portada a terme en el marc del projecte Educació Avui.

Hem trobat... (16-29 d'abril de 2013)

Recull dels materials més interessants que hem trobat a la xarxa els darrers qinze dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada