divendres, 22 de febrer del 2013

febrer 2013 Informacions del Servei de Llengües Estrangeres


El Departament d’Estat d'Estats Units ha editat una publicació destinada especialment a persones que estan aprenent la llengua anglesa. Es titula: Pop Culture Versus Real America English Learning Edition i la podeu trobar al link:
La publicació aborda diferents temes vinculats a la cultura i valors dels Estats Units que tenen notorietat gràcies al cinema i els confronta amb la realitat. Cada apartat compta amb un glossari i exercicis. El nivell és força alt. 

També ens faciliten altres recursos en llengua francesa, que creiem interessants: 

També ens arriba en anglès! 

Sobre el programa educatiu de la Unió Europea, enguany finalitza el Programa d'Aprenentatge Permanent, que cobria el període 2007-13. S'està organitzant un nou pla que es dirà "Erasmus for all" i englobarà totes les accions Comenius, Grundtvig, Leonardo i Erasmus, i que cobrirà el període 2013-2020. Per aquells que pugueu estar interessats en la formació contínua, l'acollida d'ajudants al centre, les associacions multilaterals i bilaterals, etc., podeu començar a veure la descripció del programa a: 
http://blocs.xtec.cat/projectesinternacionals1213/programa-2014-2020/

Informació sobre els cursos gratuïts que organitzen diverses universitats d'arreu del món. En podeu trobar a:  https://www.coursera.org/
Al SE de Badalona, arran d'una xerrada de Ricard Garcia sobre eines 2.0 per al desenvolupament de la competència comunicativa en llengua anglesa, han fet un recull d'eines que pot ser-vos útil: 
http://agora.xtec.cat/se-badalona/intranet/index.php?module=pagines&func=display&pageid=176

Quan a beques i ajudes per alumnes, en aquest cas d'ensenyaments post obligatoris, el Ministerio n'ha convocat dues:
Beques per alumnes de CFGS per fer estades d'immersió en anglès, fins 14 de març
http://www.mecd.gob.es/horizontales/servicios/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/idiomas/beca-inmersion-menendez-pelayo.html

El mateix, però per alumnes de CFGM i batxillerat fins 14 de març

http://www.mecd.gob.es/horizontales/servicios/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/idiomas/curso-intensivo-inmersion-ling-ingles-en-espana.html


I per acabar, una pàgina molt interessant sobre jocs interactius per primària, ideals per PDI:
http://www.eslgamesplus.com/



Per anar fent boca, us fem arribar les primeres informacions sobre el nou programa europeu Erasmus for all que substituïrà l'antic PAP i que tindrà vigència del 2014 al 2020.
http://blocs.xtec.cat/projectesinternacionals1213/programa-2014-2020/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada