dimarts, 29 de gener del 2013

VIDEOMAT matemàtiques per respondre preguntes

Ens plau informar-vos que aquesta setmana arrenca el vídeoMAT2013, primera edició d’un projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest les aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn.

 

Aquest projecte es proposa tres objectius principals:

  • Contribuir a promoure en l’alumnat una vivència de les matemàtiques que incorpori la seva presència en l’entorn i les seves aplicacions.

  • Construir progressivament una base de vídeos on es posi de rellevància la presència de les matemàtiques en el nostre entorn i les seves aplicacions, que pugui ser útil per a l’escola.

  • Estimular l’interès de l’alumnat per la comunicació científica i la divulgació matemàtica.

Al bloc videomat.cat podeu trobar les bases de participació i tota la informació relacionada amb el projecte. 

El projecte està organitzat pel CREAMAT i el MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya), amb la col·laboració del programa Quèquicom de TV3, la SCM (Societat Catalana de Matemàtiques) i la FEEMCAT (Federació d'Entitats per a l'Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya).

Us animeu a participar?

El termini d’inscripció s’obrirà el dilluns 21 de gener i romandrà obert fins el dijous 4 d’abril i el període de lliurament de treballs s’obrirà el dijous 21 de febrer i es tancarà el dijous 18 d’abril.

Podeu trobar altres informacions al web del creamat i us convidem a seguir-nos des de twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada