dimecres, 9 de gener del 2013

Informacions del Servei de Llengües Estrangeres gener 2013

Per començar una pàgina útil i pràctica per treballar les habilitats de conversa en anglès, tant per primària com per secundària:

http://busyteacher.org/14077-improve-conversational-skills-5-best-ways.html

Fins el 31 de gener, està oberta una convocatòria de beques per alumnes de 4t d'ESO i 1r de batxillerat per estudiar el batxillerat internacional a l'estranger. Per si voleu fer-los arribar la informació:

http://www.colegiosmundounido.es/index.php?option=com_content&view=article&id=165&Itemid=171&lang=en

També per si voleu passar la informació als vostres alumnes de batxillerat amb bon nivell d'anglès i esportistes, hi ha unes beques d'esport als EUA. El termini de sol·licitud finalitza el 28 de febrer. Més informació a:

http://becastengounsueño.es/becas-tengo-un-sueno-de-fundacion-laureus-espana/

A partir d'aquest mes, l'Editorial Graó començarà a publicar una nova revista educativa, aquesta vegada per secundària, que serà d'interès general:

http://dotze18.wordpress.com/

Un parell de recursos interessants. El primer és per treballar l'estructura d'una història en anglès basat en el conte tradicional Cinderella:

http://www.learner.org/interactives/story/index.html

El segon, lectures adreçades a primària de temàtica de ciències del National Geographic, amb so:

http://www.nationalgeographic.com/ngyoungexplorer/

Pels de francès, CAVILAM, el festival de cinema en francès, ofereix unes fitxes d'explotació didàctica per veure les pel·lícules a concurs. Podeu veure-ho a:

http://www.myfrenchfilmfestival.com/es/newsitem?newsitem=8248

Quant a propostes institucionals, avui mateix s'inicia el termini d'inscripció a dos cursos telemàtics. En primer lloc, la Formació d'aprofundiment AICLE. Es tracta d'una formació adreçada als que impartiu o voleu impartir matèries en llengua estrangera i que ja vau fer en el seu moment la formació inicial d'AICLE associada al PELE. Hi ha un grup adreçat a primària i un a secundària. Podeu fer la inscripció a:

http://www.xtec.cat/web/formacio/llengues/accions_llengues_estrangeres_curriculars/aicle

En segons lloc, la formació "L'Anglès a l'educació primària", també telemàtic. És equivalent a l'ANIP que s'ha portat a terme els darrers cursos de manera presencial en diferents CRPs, per tant si heu fet aquest curs no és aconsellable que us hi inscriviu. Les inscripcions a:

http://www.xtec.cat/web/formacio/llengues/accions_llengues_estrangeres_curriculars/angles_ep

El període d'inscripció a aquestes dues formacions finalitza el 14 de gener.

Finalment, dir-vos que hem enviat informació als vostres centres sobre el termini de sol·licitud d'auxiliar de conversa (http://www.xtec.cat/web/projectes/llengues/pluri/auxiliars_conversa) i d'acollida d'Ajudants Comenius (http://www.oapee.es/oapee/inicio/pap/comenius/acogida-de-ayudantes.html). El primer finalitza el 30 de gener, i el de l'acollida d'Ajudants acaba el 31 de gener.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada