dilluns, 5 de novembre del 2012

Programa Enreda't UNICEF

Enguany UNICEF ha publicat una nova carpeta d’activitats dins del programa educatiu Enreda’t sobre Educació per al desenvolupament. El material per a aquest curs L’aigua ens porta a l’escola. Gotes pel dret a l’educació està dedicat a l’aigua i al dret a l’educació, en el marc de la promoció de tots els drets de la infància i l’exercici d’una ciutadania global, solidària i responsable.

El quadern per al curs 2012-2013 inclou tres dossiers amb un seguit d’activitats adreçades a educació infantil, primària i secundària i amb un ventall de recursos educatius (continguts, activitats i materials) multilingües per treballar des de l’àmbit de les TIC.

Les activitats proposades no només estan dedicades al tema de l’aigua i al dret a l’educació. Dins del programa d’Educació per al desenvolupament també hi ha propostes específiques per treballar amb els infants dies significatius en el calendari mundial. Aquestes activitats vénen acompanyades d’una fitxa completa on s’especifica la metodologia, els objectius i l’avaluació d’aquesta per tal que la seva posada en pràctica sigui el més fàcil i directa possible per als mestres.

El pròxim 20 de novembre és un dels dies remmarcat, ja que es celebre el Dia universal de la infància en commemoració de l’aprovació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant.  UNICEF vol que totes les escoles, professorat i alumnat de Catalunya ho celebri. Per aquest motiu us adjuntem el link d’una de les activitats plantejades per aquest dia i us convidem a fer-ne projecció a través dels vostres canals. http://www.enredate.org/comptadies_cat

Des d’UNICEF també us animem a enredar-vos per poder participar del programa. Només cal que entreu al webwww.enredate.org/cat i cliqueu el botó Uneix-te i així podreu accedir als materials de forma online des del mateix web.

Actualment ja hi ha més de 530 escoles i 40 CRP’s de tot Catalunya registrats al programa Enreda’t d’UNICEF. Per tal que aquesta xarxa augmenti us proposem que, com a nucli de formació i recursos,  feu difusió d’aquests materials entre les escoles del vostre entorn.

Per a qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça, enredat.catalunya@unicef.es


Gràcies per la vostra atenció.

Enreda’t
Educació per al desenvolupament
UNICEF Comitè Catalunya
Mallorca 346
08013 Barcelona
Tel: 93 4531782 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada