dilluns, 26 de novembre del 2012

IV Trobada de Presentació d'Experiències d'Aplicació de la Pedagogia Sistèmica - dijous 13 de desembre - 18h. a 20h30' - UAB Bellaterra

Aquesta IV Trobada de Presentació d'Experiències de Pedagogia Sistèmica, la primera d'enguany, serà el dijous 13 de desembre 2012, de les 18h. a les 20h30', i es farà en el mateix lloc de les dues darreres, la Sala d'Actes del Rectorat, que està a l'edifici del Rectorat de la UAB a Bellaterra, a la primera planta, el mateix edifici on es troba l'ICE de la UAB. Si es ve amb cotxe hi ha un aparcament molt gran al davant de l'edifici, que justament està davant també de la Facultat de Veterinària, i si es ve amb tren, amb els Ferrocarrils de la Generalitat, s'hi arriba caminant en tres minuts justos, ho sigui que també està molt ben ubicat. En el mapa que trobareu en aquesta adreça: www.uab.es/mapes/, és l'edifici 9, just davant de Veterinària.

Cada vegada és més important que ens confirmeu la vostra assistència(carles.parellada@uab.cat)

Si us apunteu a la trobada, ens aniria bé saber, a efectes de properes trobades:
. Si heu vingut a alguna altra, i a quantes
. Si heu fet alguna formació de Pedagogia Sistèmica, i quina
. El vostre centre de treball i el municipi

Recordeu que aquesta proposta forma part del Projecte pel Desenvolupament d'una Xarxa de Pedagogia Sistèmica, que inclou tant als professionals com als centres educatius, i d'altres àmbits professionals, iniciativa impulsada per Connexions _Projectes de Formació Sistèmica_, amb la col·laboració de l'ICE de la UAB, que des d'un principi va mirar amb molt bons ulls aquest moviment, i li va donar aixopluc perquè es podés dur a terme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada